Exàmens Oficials d’àngles

 

Per fer exàmens hi ha moltes opcions i es difícil escollir  test d’anglès adequat.

Escull el test més adient a les teves necessitats, tant si ets un professional que busca una certificació reconeguda, un estudiant que desitja accedir a una universitat a l’estranger o si vols saber quin ens el teu nivell.

 

Els més coneguts al nostre país son els exàmens de Cambridge, que acrediten el nivell d’anglés global d’un alumne a través d’un examen que inclou speaking, reading, use of English, writing i listening. Això dona una idea de les competències de l’idioma en totes les àrees. Compten amb un gran reconeixement a nivell mundial, per el que son molt demandats per universitats i goberns. Pots consultar quines organitzacions accepten aquestes certificacions a la base de dades oficial de Cambridge English, prement aquí.

 

Meca-rapid Academy Exam Preparation Centre

  • t’ofereix classes de preparació per els exàmens oficials en cursos intensius fent simulacions de la prova.
  • cursos durant l’any escolar enfocats cap a l’examen oficial,els exàmens es realitzen a Granollers o Barcelona.

També son els més valorats a les empreses, tant en la formació dels seus empleats com dels que sol·liciten un lloc de treball.

El First Certificate in English es exigit a les universitats catalanes per obtenir la titulació universitària.

 

Els exàmens segueixen el Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR), un estàndard reconegut a tot el món que descriu les habilitats lingüístiques.

Exàmens Cambridge
English
Descriptor de nivell Descripció
CPE
Certificate of Proficiency in English
C2
Superior 2
Superior 1
Certificat que demostra un nivell molt alt d’anglès. Freqüentment  aquest examen es realitzat per traductors,  professors d’anglès no nadius, o persones que necessiten un domini quasi perfecte de l’anglès per raons professionals o acadèmiques.
CAE
Certificate in Advanced English
C1
Avançat
Pre-avançat
Examen reconegut per institucions formatives i empreses a tot el món. Sovint es necessari per a estudiar en un país de parla anglesa o en tasques on es demani domini fluid de l’anglès.
FCE
First Certificate in English B2
Intermedi Alt 2
Intermedi Alt 1
Examen de nivell intermedi alt que certifica les competències dels candidats en utilitzar l’anglès en situacions diàries en el treball o estudiant. Es necessita a les universitats catalanes para graduar-se i es el certificat més reconegut a nivell laboral a tot el món.
PET
Preliminary English Test
B1
Intermedi 2
Intermedi 1
Examen de nivell intermedi per a adults i adolescents que demostra que els alumnes son capaços d’utilitzar l’anglès a l’estudi i en viatges. Certes universitats demanen aquest certificat en alumnes de màsters.
KET
Key English Test
A2
Pre-Intermedi 2
Pre-Intermedi 1
Examen de nivell pre-intermedi per a adults i adolescents que tenen un domini bàsic de gramàtica anglesa i competències comunicatives. Assemblant als exàmens de PET i FCE, es una bona pràctica per proves futures.
YLE
Movers y Starters
Elemental 2
Elemental 1
Exàmens orientats a nens entre 7 i 12 anys, mostren el que saben d’anglès, donant sensació de progres, y motivant a aprendre més.

Exàmens Oficials

Examen Preu Data Inscripcions
YLE Starters & Movers 61€/ 62€ Consulta
KET for Schools 95€ Consulta
KET for Adults 95€ Consulta
PET for Schools 101€ Consulta
PET for adults 101€ Consulta
First 190€ Consulta
First for Schools 190€ Consulta
Advanced 206€ Consulta
Proficiency 212€ Consulta

Open chat